Loimaan Musiikki Oy
Alessandro-sali

Syys- ja kevätlukukaudella pyörivät viikoittaiset opetuskerrat. Näiden lisäksi voimme myös sopia vaikka vain muutamasta opetuskerrasta. 

 Voit myös itse kerätä ryhmän opetusta varten, ryhmäopetuksena mahdollisuus esimerkiksi lauluryhmiin ja kosketinsoittimen alkeis opetukseen.

Kesällä lyhyempiä kursseja sekä yksityistunteja vapailla ajoilla.
Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Nyt mahdollisuus myös perhepakettiin. 

Perhepaketissa sitoudutte koko lukukaudeksi, mutta perheelle varatussa opetuskerrassa voi käydä kuka tahansa perheenne jäsen. 

Perhepaketissa perheellenne on siis varattu yksi opetuskerta viikossa ja voitte itse päättää kuka milloinkin opetuskertaan osallistuu ja haluaako osallistuja laulaa tai soittaa pianoa. Näin on siis mahdollista käydä esimerkiksi äidin välillä laulamassa ja pojan harjoittelemassa pianonsoittoa. Perhetunnilla ei myöskään ole pelkoa, että sairastumisen vuoksi jäisi tunti käyttämättä koska voitte valita jonkun toisen perhetunnille sairastuneen sijaan. Tässä on myös oiva tilaisuus koko perheen saada ns. kokeilutunteja pianon soitosta tai laulusta. 
Perhepaketissa ei välttämättä pysty etenemään opetuksessa ja taidoissa samaa vauhtia kuin jos kävisi itse koko kauden, mutta kehitystä ja vahvistusta taitoihin varmasti tapahtuu.

(Perhepaketissa perhealennus toisesta opetuskerrasta per viikko)

Syyslukukausi 2020 alkaa pian, ilmoittaudu nyt mukaan.

Hinnasto syyslukukaudelle 2019 :
Kun sitoudut lukukaudeksi 
30 min opetus = 20€ ja 45 min opetus = 25€

Irtotunnit 31.7.2020 asti:
30min = 22€ ja 45min = 27€

(Perhealennus saman talouden 2. osallistujasta 5€/opetuskerta)

Lukukausi on mahdollisuus maksaa kahdessa erässä.

Mikäli oppilas on tunnilta poissa, ei tuntia korvata. Mikäli et pääse tulemaan olisi siitä ilmoittaminen kuitenkin mukavaa opettajan kannalta.

Mikäli tunti peruuntuu opettajan poissaolon vuoksi, tunti korvataan.

Opettajan tuntien perumiset pyritään ilmoittamaan mahdollisimman pian.